Brändit

BLOCK®

Block on Brittiläinen tuotesuunnitteluyritys, joka yhdistää värin ja luovuuden kodin ja toimiston tuotteisiin.
Tuotteiden upeasta muotoilusta puhuu puolestaan myös se, että New Yorkin Museum of Modern Arts (MoMA) myy samaisen tavaramerkin tuotteita.
Ylpeydellä voimme kertoa, että olemme ensimmäisiä jälleenmyyjiä Suomessa!

MINI MODERNS®

Mini Moderns on Brittiläinen tuotemerkki, erikoistuen soveltavan kuvion käyttöön tuotteissaan. Pääsuunnittelijat Keith Stephenson ja Mark Hampshire saavat vaikutteita paljon 50- luvun kankaista, vintage- leluista ja lapsuusmuistoistaan. Tapettien kuvioinnissa myös tehdyt matkat niin ulkomaille kuin kotimaahan näkyvät selvästi. Mini Moderns pyrkii suunnittelemaan ja valmistamaan kaikki tuotteet kotimaassaan.
Mini Moderns on vasta rantautumassa Suomeen ja esimerkiksi tapetit löydät vain meiltä!

NEWGATE®

Newgate on Brittiläinen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa laadukkaita kelloja, joita myydään tavallisimmin pienissä putiikeissa sekä korkealuokkaisisa tavarataloissa. Newgate on tunnettu sen vintage-, teollis-, retro- ja 50- luvun tyyleistään. Yrityksen perustivat vuonna 1991 Jim ja Chloe Read, joiden molempien vanhempien tausta oli antiikkialalta. Tämä näkyykin vahvasti kaksikon suunnittelemissa kelloissa.
Kellot valmistettiin aina vuoteen 2003 asti Oswestryn tehtaassa Briteissä, jonka jälkeen valmistus muutti Aasiaan hyötyen matalammista tuotantokuluista seka suuremman tuotannon kapasiteetista.

PRESENT TIME®

Present Time on Hollantilainen bränditehdas, joka tuottaa useampaa tunnettua tavaramerkkiä kuten Leitmotiv ja Karlsson. Yrityksen tarkoituksena on sekoittaa nykyaikaiseen muotoiluun hauskuutta ja henkilökohtaista otetta. Present Time perustettiin 1980- luvun alussa, jolloin sen nimenä oli vielä Kaleidoscoop mutta nopean suosion myötä se sulautui Clockwork´n kanssa ja nimeksi muodostui Present Time. Tuotteitaan yhtiö myy niin tunnetuissa tavarataloissa kuin hienoissa pienissä lahjaliikkeissä. Uusi kokoelma tulee ulos kahdesti vuodessa.

ULSTER WEAVERS

Ulster Weavers Ltd on Pohjois-Irlantilainen kodin tekstiileihin keskittynyt yritys. Yritys turvautuu 136 vuoden kokemukseen tekstiilituotannossa mikä näkyy niin korkealuokkaisissa tuotteissa kuin erinomaisessa asiakaspalvelussa. Ulster Weaversilla on lisenssi mm. seuraaviin Interior Today Co. sivuilla myytäviin tuotemerkkeihin: Designers Guild ja Mini Moderns.