Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelupalvelut niin julkisiin (Office today) kuin yksityisiin (Home today) tiloihin on mahdollista saada meiltä!

OFFICE TODAY

1500€ (sis. alv. 24%)

Suunnitelma sisältää kaksi sisustussuunnitelmaa yrityksen tiloihin pitäen sisällään kaluste-, pintamateriaali-, valaisin- ja tekstiilisuunnitelman tuoteluetteloineen sekä kalustetun pohjakuvan tilasta (1:50). Suunnitelma toimitetaan asiakkaalle sähköisesti PDF- tiedostona sekä paperiversiona. Hintaan kuuluu alku-, väli- ja lopputapaaminen sekä raportteja suunnittelun edistymisestä.

Hinta 1500€ (sis. alv. 24%) perustuu sähköiseen kommunikointiin ja asiakkaan antamaan alkuselvitykseen sekä sovittuihin tapaamisiin. Lisäksi asiakas hankkii itse tuotteet sekä vastaa tarvittaessa remontista ja tarvikkeista kuluineen. Kauttamme voi hankkia myös remonttipalveluita.

Suunnitelma maksetaan etukäteen. Toimitus 28- 84 päivässä.

HOME TODAY

ROOM SERVICE: 150€

Suunnitelma sisältää yhden sisustussuunnitelman huoneelle (esim. eteinen, olo-, työ-, makuu- tai lastenhuone) pitäen sisällään kaluste-, pintamateriaali-, valaisin- ja tekstiilisuunnitelman tuoteluetteloineen sekä kalustetun pohjakuvan tilasta (1:50). Märkätilojen sekä keittiön suhteen suunnitelma sisältää ehdotelman pintamateriaaleista/ kiintokalusteista, ei itse keittiö- tai märkätilan suunnitelmaa.

Suunnitelma toimitetaan asiakkaalle sähköisesti PDF- tiedostona.

Hinta 150€ (sis. alv. 24%) perustuu sähköiseen kommunikointiin ja asiakkaan antamaan alkuselvitykseen. Lisäksi asiakas hankkii itse tuotteet sekä vastaa tarvittaessa remontista ja tarvikkeista kuluineen.

Suunnitelma maksetaan etukäteen, toimitus 14-21 päivässä.

FULL SERVICE: 600€

Suunnitelma sisältää sisustussuunnitelman koko asunnolle/ huoneistolle pitäen sisällään kaluste-, pintamateriaali-, valaisin- ja tekstiilisuunnitelman tuoteluetteloineen sekä kalustetun pohjakuvan tilasta (1:50). Suunnitelma toimitetaan asiakkaalle sähköisesti PDF- tiedostona sekä postitse paperiversiona. Hintaan kuuluu alku- ja lopputapaaminen.

Hinta 600€ (sis. alv. 24%) perustuu sähköiseen kommunikointiin ja asiakkaan antamaan alkuselvitykseen sekä sovittuihin tapaamisiin. Lisäksi asiakas hankkii itse tuotteet sekä vastaa tarvittaessa remontista ja tarvikkeista kuluineen. Kauttamme voi hankkia myös remonttipalveluita.

Suunnitelma maksetaan etukäteen. Toimitus 28- 56 päivässä.

Mitä tietoja tarvitsemme:

Valokuvia lähtötilanteesta ja pohjakuvan huoneesta (jos mahdollista), huoneen mitat, rakennusvuosi
Kerro toiveesi, sisustustyylisi
Mitä haluaisit suunnitelmalta
Budjetti suunnitelmalle

Sisustussuunnitelmat ovat tilattavissa ja maksettavissa tuotteet osiossa. Lisätietoja voi kysyä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse: hello@interiortoday.fi

VINKKI: Tilaa meiltä sisustussuunnitelma, saat -10% alennuksen seuraavasta tilauksesta verkkokaupassamme!

Näytetään kaikki 3 tulosta